Spezie e Agrumi – Glass Edition – Citrice și condimente

111.00 lei176.00 lei

Armonia citricelor și condimentelor mediteraneene cu aromele sale senzuale și vibrante va reîmprospăta și va face casa ta prietenoasă și primitoare.

Ideal pentru bucătărie.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,
Loading...

Descriere

Piramida olfactivă: Citric

Notă de vârf: Portocale și Bergamotă
Notă de mijloc: Cuișoare și Scorțișoră
Notă de bază: Migdale prăjite și Mosc alb

Alegeți dimensiunea sticlei proporțional cu zona pe care doriți să o parfumați. Folosiți toate bețișoarele furnizate, pentru a regla intensitatea parfumului.

Instrucțiuni de utilizare: 

Introduceți bețișoarele în sticluța cu parfum și lăsați-le să absoarbă soluția pentru aproximativ o oră.  După acest timp, întoarceți bețișoarele cu vârful umezit în sus. 

Pentru a împrospăta atmosfera și pentru o intensitate crescută a parfumului, puteți întoarce bețișoarele de 2-4 ori pe săptămână sau ori de câte ori simțiți nevoia.

Este recomandat ca poziționarea sticluței să fie la nivel mediu (1 – 1,5 m), aproape de intrarea în încăpere și într-o zonă în care circulă aerul.

Durata:
1-1,5 luni la 100 ml
2,5-3 luni la 250 ml
4,5-5 luni la 500 ml
Această perioadă poate fi influențată de umiditatea aerului, de temperatura din încăpere și de frecvența cu care întoarceți bețișoarele.

Când nivelul parfumului din sticluță ajunge la aproximativ un sfert, vă recomandăm reumplerea sticluței utilizând refill-ul, pentru a menține satisfacția pe termen îndelungat.

Informații suplimentare

brand

Dessenze Lab

tara de provenienta

Italia

cantitate

100 ml, 200 ml

Produse noi

Încearcă noile experiențe olfactive Luxury Aroma