Rose di Damasco – gli ESCLUSIVI – Trandafir de Damasc

166.00 lei269.00 lei

Parfum cu note valoroase care fascinează și întâmpină oaspeții cu o atmosferă de mare ospitalitate, neobișnuită și rafinată, o lume de note parfumate care comunică o bunăstare și veselie.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,
Loading...

Descriere

Piramida olfactivă: Floral, lemnos

Notă de vârf: Bergamotă
Notă de mijloc: Trandafir de Damasc, Iasomie, Mușcată, Mimoză
Notă de bază:  Lemn de Trandafir

Alegeți dimensiunea sticlei proporțional cu zona pe care doriți să o parfumați. Folosiți toate bețișoarele furnizate, pentru a regla intensitatea parfumului.

Instrucțiuni de utilizare: 

Introduceți bețișoarele în sticluța cu parfum și lăsați-le să absoarbă soluția pentru aproximativ o oră.  După acest timp, întoarceți bețișoarele cu vârful umezit în sus. 

Pentru a împrospăta atmosfera și pentru o intensitate crescută a parfumului, puteți întoarce bețișoarele de 2-4 ori pe săptămână sau ori de câte ori simțiți nevoia.

Este recomandat ca poziționarea sticluței să fie la nivel mediu (1 – 1,5 m), aproape de intrarea în încăpere și într-o zonă în care circulă aerul.

Durata:
2,5-3 luni la 250 ml
Această perioadă poate fi influențată de umiditatea aerului, de temperatura din încăpere și de frecvența cu care întoarceți bețișoarele.

Când nivelul parfumului din sticluță ajunge la aproximativ un sfert, vă recomandăm reumplerea sticluței utilizând refill-ul, pentru a menține satisfacția unui ambient plăcut pe termen îndelungat

Informații suplimentare

brand

Dessenze Lab

tara de provenienta

Italia

cantitate

100 ml, 250 ml

Produse noi

Încearcă noile experiențe olfactive Luxury Aroma