Cuoio e Radica – i Rari – Piele și Briar

166.00 lei269.00 lei

Linie de valoare care fascinează și întâmpină oaspeții într-o clipă, oferind o atmosferă de mare ospitalitate, neobișnuită și rafinată, o lume de note parfumate care datorită concentrării lor ridicate comunică o bunăstare senină prin simțul mirosului.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,
Loading...

Descriere

Piramida olfactivă: Oriental lemnos

Notă de vârf: Bergamotă
Notă de mijloc: Tămâie, Piele textilă, Frunze de ceai 
Notă de bază: Lemn de Briar, Chihlimbar, Santal

Alegeți dimensiunea sticlei proporțional cu zona pe care doriți să o parfumați. Folosiți toate bețișoarele furnizate, pentru a regla intensitatea parfumului.

Instrucțiuni de utilizare: 

Introduceți bețișoarele în sticluța cu parfum și lăsați-le să absoarbă soluția pentru aproximativ o oră.  După acest timp, întoarceți bețișoarele cu vârful umezit în sus. 

Pentru a împrospăta atmosfera și pentru o intensitate crescută a parfumului, puteți întoarce bețișoarele de 2-4 ori pe săptămână sau ori de câte ori simțiți nevoia.

Este recomandat ca poziționarea sticluței să fie la nivel mediu (1 – 1,5 m), aproape de intrarea în încăpere și într-o zonă în care circulă aerul.

Durata:
1-1,5 luni la 100 ml
2,5-3 luni la 250 ml
Această perioadă poate fi influențată de umiditatea aerului, de temperatura din încăpere și de frecvența cu care întoarceți bețișoarele.

Când nivelul parfumului din sticluță ajunge la aproximativ un sfert, vă recomandăm reumplerea sticluței utilizând refill-ul, pentru a menține satisfacția pe termen îndelungat.


Informații suplimentare

brand

Dessenze Lab

tara de provenienta

Italia

cantitate

100 ml, 250 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cuoio e Radica – i Rari – Piele și Briar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse noi

Încearcă noile experiențe olfactive Luxury Aroma