Cachemire – i PREGIATI – Cașmir

144.00 lei246.00 lei

Sinonim cu căldură, moale și învăluitor, transmite siguranță; lasă-ți mintea să călătorească în locuri exotice departe de rutină.

Recomandat pt. dormitor.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,
Loading...

Descriere

Notă de vârf: Iasomie și Ylang Ylang

Notă de mijloc: Violete, Ciclamă, Geranium, Lalele, Trandafiri și Cașmir

Notă de bază: Patchouli, Lemn de trandafir, Ambră și Vanilie

Alegeți dimensiunea sticlei proporțional cu zona pe care doriți să o parfumați. Folosiți toate bețișoarele furnizate, pentru a regla intensitatea parfumului.

Instrucțiuni de utilizare: 

Introduceți bețișoarele în sticluța cu parfum și lăsați-le să absoarbă soluția pentru aproximativ o oră.  După acest timp, întoarceți bețișoarele cu vârful umezit în sus. 

Pentru a împrospăta atmosfera și pentru o intensitate crescută a parfumului, puteți întoarce bețișoarele de 2-4 ori pe săptămână sau ori de câte ori simțiți nevoia.

Este recomandat ca poziționarea sticluței să fie la nivel mediu (1 – 1,5 m), aproape de intrarea în încăpere și într-o zonă în care circulă aerul.

Durata:
1-1,5 luni la 100 ml
2,5-3 luni la 250 ml
Această perioadă poate fi influențată de umiditatea aerului, de temperatura din încăpere și de frecvența cu care întoarceți bețișoarele.

Când nivelul parfumului din sticluță ajunge la aproximativ un sfert, vă recomandăm reumplerea sticluței utilizând refill-ul, pentru a menține satisfacția unui ambient plăcut pe termen îndelungat.

Informații suplimentare

brand

Dessenze Lab

tara de provenienta

Italia

cantitate

100 ml, 250 ml

Produse noi

Încearcă noile experiențe olfactive Luxury Aroma