Cedro e The verde i BRIOSI – Lemn de cedru și ceai verde

144.00 lei246.00 lei

Ceaiul trezește spiritul și inspiră înțeleptul; parfumul armonios care merge bine cu notele sclipitoare de cedru, face ca mediul să fie plăcut.

Ideal în timpul unei băi relaxante.

 

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,
Loading...

Descriere

Piramidă olfactivă: Lemnoase și citrice
Notă de vârf: Bergamot, Iasomie, Portocale și Lămâie
Notă de mijloc: Notă verde, Absinthe Romane, Chimion, Rozmarin, Nucșoară și Ceai Verde
Notă de bază: Cedru și Mușchi de stejar

Alegeți dimensiunea sticlei proporțional cu zona pe care doriți să o parfumați. Folosiți toate bețișoarele furnizate, pentru a regla intensitatea parfumului.

Instrucțiuni de utilizare: 

Introduceți bețișoarele în sticluța cu parfum și lăsați-le să absoarbă soluția pentru aproximativ o oră.  După acest timp, întoarceți bețișoarele cu vârful umezit în sus. 

Pentru a împrospăta atmosfera și pentru o intensitate crescută a parfumului, puteți întoarce bețișoarele de 2-4 ori pe săptămână sau ori de câte ori simțiți nevoia.

Este recomandat ca poziționarea sticluței să fie la nivel mediu (1 – 1,5 m), aproape de intrarea în încăpere și într-o zonă în care circulă aerul.

Durata:
1-1,5 luni la 100 ml
2,5-3 luni la 250 ml
Această perioadă poate fi influențată de umiditatea aerului, de temperatura din încăpere și de frecvența cu care întoarceți bețișoarele.

Când nivelul parfumului din sticluță ajunge la aproximativ un sfert, vă recomandăm reumplerea sticluței utilizând refill-ul, pentru a menține satisfacția pe termen îndelungat.

Informații suplimentare

brand

Dessenze Lab

tara de provenienta

Italia

cantitate

100 ml, 250 ml

Produse noi

Încearcă noile experiențe olfactive Luxury Aroma