Bollicine Glass Edition – Vin spumos

111.00 lei176.00 lei

Armonia dintre struguri albi și citricele oferă note sclipitoare și viguroase, este perfect pentru a parfuma zona de locuit și ideal pentru orice moment de sărbătoare.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: ,
Loading...

Descriere

Piramida olfactivă: Citrice și fructe

Notă de vârf: Coacăză, Bergamot, Caise și lămâie siciliană
Notă de mijloc: Petale de trandafir, Mere, Violete și Prune
Notă de bază: Stejar și Vin alb

Alegeți dimensiunea sticlei proporțional cu zona pe care doriți să o parfumați. Folosiți toate bețișoarele furnizate, pentru a regla intensitatea parfumului.

Instrucțiuni de utilizare: 

Introduceți bețișoarele în sticluța cu parfum și lăsați-le să absoarbă soluția pentru aproximativ o oră.  După acest timp, întoarceți bețișoarele cu vârful umezit în sus. 

Pentru a împrospăta atmosfera și pentru o intensitate crescută a parfumului, puteți întoarce bețișoarele de 2-4 ori pe săptămână sau ori de câte ori simțiți nevoia.

Este recomandat ca poziționarea sticluței să fie la nivel mediu (1 – 1,5 m), aproape de intrarea în încăpere și într-o zonă în care circulă aerul.

Durata:
1-1,5 luni la 100 ml
2-2,5 luni la 200 ml
Această perioadă poate fi influențată de umiditatea aerului, de temperatura din încăpere și de frecvența cu care întoarceți bețișoarele.

Când nivelul parfumului din sticluță ajunge la aproximativ un sfert, vă recomandăm reumplerea sticluței utilizând refill-ul, pentru a menține satisfacția unui ambient plăcut pe termen îndelungat.

Informații suplimentare

brand

Dessenze Lab

tara de provenienta

Italia

cantitate

100 ml, 200 ml

Produse noi

Încearcă noile experiențe olfactive Luxury Aroma