Divinessenze, reflectarea simplității naturale.

Istoria sa a început în anul 1995 într-un mic laborator din sudul Italiei, unde proprietarul, binecuvântat cu știința alchimiei, a produs uleiuri esențiale speciale din esențele fructelor, uleiurilor și rășinilor. Divinessenze este pe deplin angajat în protejarea naturii, producând parfumuri, care radiază o atmosferă curată, sofisticată, protejând în același timp mediul nostru. Cu un design elegant, este parfumul ideal pentru un spațiu cu caracter minimalist și elegant. Designerii se străduiesc să folosească forme și culori elegante pentru aceste parfumuri speciale.

Parfumurile pot fi mai mult decât un accesoriu plăcut. Un parfum minunat este o operă de artă, este poezie tăcută. Ne poate ridica zilele, ne poate îmbogăți nopțile și poate crea repere în amintirile noastre. Un parfum este emoția lichidă. ( Michael Edwards)

Un parfum poate schimba percepția amintirilor și poate reînnoi spațiile în care timpul și-a lăsat amprenta. Acesta este motivul pentru care Divinessenze este cheia casei perfecte.

Descoperiți liniile sale aromate de cedru, ceai verde, copaci înfloriți și flori îmbietoare vizitând secțiunea Magazin de pe website-ul nostru.